Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v35

Sista semesterveckan och det känns som att jag vill maxa den! Vaknar dock tidigt på måndagsmorgonen med magont och behöver kurera magen. Men det släpper och Adde går ut med Max och sen åker han in till kontoret för att jobba. Det blir några jobbdagarna för honom den här veckan men då ska jag passa på att få klart all rensning jag har börjat med. Loppis nästnästa helg så jag måste samla på mig saker att sälja, och om det inte säljs, slänga. Men jag börjar med att försöka fota av det en av sakerna jag älskar med vårt sovrum, morgonljuset…

Älskar den Azurblå väggen, älskar sängen och Markslöjdslamporna och palmerna som ger ett lugn i rummet. Och när solen skiner in och ger allt en skimrande gyllene ton… ja, då är det precis som att vi är på en ö i Maldiverna… den där känslan jag ville uppnå med sovrummet, Maldiverna och lugnet.

Äter på Cok Najs med killarna. Gott och som vanligt väldigt trevligt!

Maxens “Det är dags för promenad Matte”-blick ?

Kvällarna den här veckan har varit magiska. Dagarna har varit varmare än helvetet och det är inte skönt. Min astma hatar det pga luftfuktigheten och jag är trött, trög och febrig. Trist som fan!

Busen myser i soffan med Matte när husse är iväg och skjuter. Lillbus som hatar att bli fotad!

Tände ljus första kvällen på länge. Det är skönt med lite svalare väder och lite höstigt.

Bygger klart staketet och Max har play-date med Smilla. Det känns bra i hjärtat ❤️

Regnar multum hela eftermiddagen och vi fixar inför morgondagen och rutinerna, jobb igen. Koka ägg till frukost, fixa handväskan, laddar hörlurar osv. Nu är det jobb som gäller ett tag, slut på fyra veckor semester som varit lite tuff. Det blev ingen resa till Ullared, ingen resa till Gränna för ett besökt till Grännaberget. Inte heller något besök till Kalmar för IronMan och inte heller några resor till Stockholm till mamma och pappa. Och sen var det ganska många saker vi skulle göra hemma som inte blev av. Och allt pga mina förbannade njurar. Dumma dumma njurar, men det är inte så mycket att säga om det, jag har inte så mycket jag kan göra åt det. Njurstenar händer, kan hända en gång i livet och det kan hända flera gånger. Tyvärr för min del har det hänt flera gånger men det är ju ingen garanti att det vare sig kommer fler gånger eller att det aldrig mer händer. Suck!

Men men, jag har fått vila, jag har jobbat i min egen takt, Adde har gjort massor, verkligen fått ta det tyngsta lasset och det har varit precis det jag har behövt. Vila och semester! ❤️

Du kanske också gillar…