After work

Överste Mörners

En sommarkväll i stundande tropiska hettan träffades tre vänner på Överste Mörners och skrattade sig genom en riktigt härlig kväll… Jag hoppade som vanligt av bussen vid Länsstyrelsen och gick genom Domkyrkoparken, jag gillar verkligen att gå förbi kyrkan…

Från att ha varit en riktigt vacker solig dag så hade det mörknat på och gråa molnen hade täckt himlen. Trots det var det 28 grader och kvalmigt som bara den och det kändes som att gå omkring i en bastu. Och inne i stan blåste det inte alls… Men jag struntade i det och lekte fotograf istället =)

Tjusigt tjusigt, trots den gråblåa himlen, som hotade regn…

På väg till Stora Torget träffade jag Hansson som var på väg till Myrorna, vi slog följe precis som regnet började falla från skyn och vi blev lite lagom blöta. Efter en snabb titt så lämnade vi butiken snabbt då de hade flyttat på Historieböckerna som var Hanssons mål med dagen. Vi vandrade tillbaka till Stora Torget och så PP strosa emot oss. Trevligt att PP och Hansson fick träffas =)

Hansson gick vidare till sin buss och jag och PP satte oss på Överste Mörners och väntade in Löperskan! Vi kom fram till att det var över ett år sedan vi träffades, usch så länge sedan det var! Men ikväll var det dags igen, yay! En rose innan maten medan vi väntar…

När Löperskan kom öppnade sig himlen och det blev blött. Hällregn och vi satt visserligen under markiser men det regnade så hårt att PP vart blöt för att det stänkte in rätt rejält. Men tillslut blev det lite uppehåll, eller i alla fall lite småregn och vi fick in vår beställda mat. Jag tog en Orginal Burgare – Saftig grillad burgare (lokalt kött) med Guinnessenap, Bloody-Maryketchup, ost och stekt lök serveras med krispiga pommes och aiolidip. Burgaren var riktigt god MEN väldigt torr… och det var ju väldigt trist! Det borde inte vara så svårt tycker jag… Guinnesssenap och Bloody-Maryketchup lät coolt men jag vet inte riktigt om det smakade så annorlunda från vanlig senap och ketchup.

Kvällen fortsatte med mycket skratt och som alltid med dessa två, är det en så öppen och härlig kväll, dom är härliga tjejer! Jag tog en Elderflower Collins med Beefeaters Gin, St Germain, citronjuice, sockerlag och sodavatten. Bra drink men väldigt lite smak av fläder tyvärr!

Sen kom solen fram och det kändes genast lite trevligare, sommarkväll i dessa rätta bemärkelse.

När mörkret börjar falla på Stora Torget i Linköping var det dags att tacka för en härlig kväll med mycket skratt, som vanligt! Och lova varandra att det inte skulle blir så långt tills nästa gång, PP och jag träffas ju i stort sett varje dag, men Löperskan ser man ju inte lika ofta nu när hon har bytt jobb. Men sen ska vi ta tag i det där med att dra ihop ett helt gäng med en massa gamla kollegor och bara ha en Tjejkväll. Det kan bli riktigt kul!

Tack tjejer <3 Som vanligt var detta precis en kväll som jag behövde, vänner, gott att dricka och äta och bara en massa skratt! <3

Du kanske också gillar…