Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v21

Mötena har fyllt hela veckan… Det känns som att jag inte gör så mycket mer än att sitta i möten och bara diskutera saker som behöver göras. Men det är ju så det är ibland… En trist vecka annars, väldigt lite bilder men några har vi knäppt i alla fall.

Lunch på Chili & Lime och deras indiska mat med PP, JoJo, Cabe och Aleez. Mumsigt!

MOZZARELLA-sticks! Omnomnomnomnom…. ibland när man är vuxen så får man äta ost i mängder till middag. Mums!

Söndag, lönedag och allmänt fint väder… SUGDÅLIG dag att åka till Tornby för att shoppa, men har man inga hela skor så är det ett måste. Jag hittade 3 par skor, yay! Vi spontanträffade Hansson och åt på BurgerKing och bara hade det trevligt en stund. Sen storhandlade vi på CityGross.

Valdag – EU-val och Adde, Max och jag var och röstade i byn.

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: