Loading...
X

Vitlök- och chilifrästa räkor

Fredagens middag fick bli vitlök- och chilifrästa räkor! Jag hade köpt stora färska räkor som jag hastigt fräste i mycket smör som jag smaksatt med chili och vitlök. Till detta serverades vitlöksbröd och aioli, wasabimajonnäs och en Chilisås. Att doppa brödet i vitlöks och -chilismör som fått smak av räkorna var fantastiskt smaskigt. Supergott och rekommenderas varmt!

3 observations on “Vitlök- och chilifrästa räkor
 1. Anna

  Så gott det såg ut! En liten fråga, har blivit med domän och wp igen. Hur skriver jag hrf koderna om jag vill länka i menyraden? Som tex i menyn EFIT.
  Hoppas du förstod vad jag menade 😀
  Ha en skön söndag!
  // Kram Anna

   
  Reply
  1. Karoleen

   Hej Anna,
   menar du att du vill att länken i överkant av din sida, dvs SIDORNA: Start, Böcker, EFIT, Om Anna, Om Lizzy och Om Sidan ska länka till din EFIT-kategorisida?

   Mvh Karoleen

    
   Reply
 2. Pingback: Veckans bilder 2019 – v51 – Karoleen

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: