In-laws

Sushi & Svärmor

Ikväll har vi haft en mysig kväll med Svärmor och traditionsenlig Sushimiddag när Svärfar är iväg på galej. Det var en tradition som startades när Svärföräldrarna flyttade till Montreal och Svärmor och vi passade på att äta sushi när Svärfar, som inte gillar sushi, inte var med. Sen har traditionen fortsatt…

Denna gången, lite mer spontant än vanligtvis. Tyvärr har Adde varit sjuk i veckan, och skulle egentligen varit iväg på annat ikväll. Men eftersom febern fortsatte även ikväll så fick det bli ett litet tröstpris att få umgås med Svärmor och äta sushi. Aldrig kul att vara sjuk och heller aldrig roligt att inte få åka iväg på planerade aktiviteter. Trist att missa sånt man sett fram emot.

Vi köper Sushi på Bergs Sushi och denna gången var den lika god som vi minns den. Förra gången måste ha varit en engångsföreteelse, kanske hade kocken en dålig dag ?

Vackra färger och ack så färsk fisk. Till och med makrillnigrin som jag inte testat innan var riktigt god. Är ju inte så förtjust i makrill, är ju lite för fiskig för mig ? Fjantigt ja!

En kväll med min finaste Svärmor, varm och snäll. Som står ut med alla våra knasigheter och är bara lyssnar när man behöver lätta på hjärtat ❤️

Och på bordet står mina fina Pioner och är sprickfärdiga… älskar pioner! Om de blommade längre skulle jag fylla trädgården med dem.

Tack för en mysig kväll ❤️

Du kanske också gillar…