Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v16

Påskveckan! My gad, var tar tiden vägen. PP (min chef) köpte påskgodis till oss på jobbet. Mumsigt!

Vackra vyer denna vecka, det har ju varit helt otroligt vackert väder.

Väntar på bussen i vackra soluppgången.

Ny soluppgång varje morgon. Vackert så det förslår. Och jag älskar att det är så tyst och lugnt när jag väntar på min buss.

AW i veckan med kollegorna.

Påskfirande hos mamma och pappa.

Fortsätter med staketet och nu sätter vi upp den sista delen, som ska göras nu. Men det är här vi huttar en massa sten också. I höstas så gav vi upp lite när vi hittade en massa stenar, men nu i veckan har vi äntligen fått upp dom. Det var inte bara två stenar som vi trodde, det var fyra stenar totalt. Stora som stryk och vägde nog sammanlagt 150 kg. Sen fick vi ner plinten där grinden ska vara. Så skönt.

En kortvecka på jobbet med många roligheter. Vi spelade badminton i torsdags för att avsluta jobbveckan. Vi hann med mycket på ledigheten också och det känns verkligen som att våren har kommit till Sverige. Mys!

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: