Veckans bilder

Veckans bilder v6-9

Tyvärr har det hänt en hel del privat vilket har gjort att bloggen har fått lida lite. Veckans bilder som jag lägger upp varje söndag har fått stryka lite på foten och nät jag tittar tillbaka så är den senaste Veckans bilder v5! Oj, herregud! Ja ja, det är vad det är =) Nu kör vi nya tag och fortsätter. Jag tänkte att vi kör en liten recap på bilderna som har tagits under dessa veckor, helt enkelt veckans bilder i längre format bara =) Men vi tar det lite i taget, detta inlägg får bli v6-9.

Snö, mängder med snö kom det i februari och det var kallt som stryk att vänta på bussen.

Minitacos. Omnomnom!

Årsmöte på byns aktivitetsförening och jag blev invald i styrelsen, Informationsansvarig. Jo, jag tackar!

Hemma sjuk några dagar i februari och hade knäppisen som sällskap.

Många härliga promenader i solen har jag hunnit med. Har börjat inse att promenader kan vara ett riktigt bra sätt att slappna av. Så därav har det blivit fler och längre promenader. Det behövs i mitt liv just nu.

När jag var hemma sjuk så delade jag och M på sängen. M hade den största delen och jag fick ta resten. Nedan hade han lagt sig på mina kuddar och sen med huvudet på min mage men sen halkade han ner och ser ut som en hopskrynklad vovve.

På Alla Hjärtans Dag kom Adde hem med världens vackraste 70 cms rosor som stod i TRE (!!!) veckor. Helt galet!

Max en bestämd liten kille. Detta är hur han visar att vi är tråkiga som tittar på tv och det är dags för en prommis. Han bara sitter och blänger utan att släppa en med blicken en sekund. Lilla knäppisen.

I februari blev det även en tur till Ullis med Adde och Hansson. Men det får vi ta i ett annat inlägg. Men vi hittade en hel del att handla även denna gången. ?

Vacker promenad i Torsbo medan Adde och Hansson var på Torsbo Vapen. En riktigt vacker allé! Årets första promenaden utan jacka, love it!

Lillbus! Du gör mig hel!

Mörkt när man står och väntar på bussen, men nu är snön borta.

Dock kallt som stryk, usch!

Jobbade hemifrån och passade på att använda min arbetsplats för alla excelfiler och sånt! Älskar det. Behöver nog övertala chefen om att jag behöver fler skärmar ?

Sällskapet strejkade lite, ville inte ligga i sängen.

Sen kom snön tillbaka, mycket fram och tillbaka i februari. Nästan bättre om vi bara fått ha ordentlig vinter istället. Broddarna var På och promenadens i snön var fantastiska.

Vi började spela badminton, makalöst roligt!

Frukost – breakfast of Champions. Alltså så himla gott och perfekt att äta på helgen när man har lite tid att mysa. Gott!

Och så burgare med sötpotatispommes. Ibland är hemmalagat helt klart godast!

Vackra himlar och bara underbart väder!

Lillgullet, ibland undrar jag hur han hamnar där han hamnar. Men han kan sova hur som helst!

KinaThai buffé med Adde och Hansson. Ibland är det så jävla gott med “kinamat” och Linköpings bästa finns på Kina Thai i Tornby. Det är bäst, närmast smak till originalet! Love it!

Lämnade in bilen på service på Bilbörsen, skulle ta 1 timme och jag passade på att jobba samtidigt. Jag älskar att man kan mejla och jobba medan det privata livet rullar vid sidan av. Sen hade vi även telefonmöte och det går ju så bra! Jag passade på att ta med McD-kaffe. Gott!

Chili con Carne-poké-bowl! Mums!

Oh, denna superunderbara laxen som jag gjorde här om dagen. Köpt en laxsida och kryddat med Citron och ugnsbakad. Serverad med en hemmagjord räkröra och potatis.

Kycklingfärsgryta – kolla på färgspraket!

Lurré med PP, Cabe och Svikaren! Lax, mums!

Älskade Adde kom hem med ett paket från Norins, en fantastisk ostbutik som har de godaste torkade jordgubbarna. Ah, nomnomnom!

Min finaste lilla bus! Älskar dig!

Frukostmackor, överöst med pålägg för att pålägg är livet! <3

Frulle på Donken med Adde och Hansson innan vi storhandlade. Det är fan en tradition som är bäst i världen! Mer sånt! Skaffade även McD Points, I like!

Och när man har storhandlat kan man köpa en Kaffe och semla sen också =) Haha, detta var en riktigt bra dag, med McD frukost och semla till förmiddagsfika =) Vaniljsemla, mums!

Ahhhhhhhhhhhh, Oxfilé med pepparstek, potatisgratäng och beasås. Så jävla gott!

<3 Älskade bus!

Många bilder och kanske inte så sammanhängande men det får bli så så här långt i efterhand. <3

Du kanske också gillar…