Festivities

På-återseende-fest

Ikväll var det dags för “På-återseende-fest” hos Jossan. Om några veckor flyttar hon ihop med sin J i Sthlm och lämnar oss och Linkan. Men hon kommer fortsätta jobba i Linköping ibland och därför blev det inte en Hej-då-fest!

Vi blev ett bra gäng som trillande in och skrattade och pratade oss genom minnen och händelser och det var kul att få höra från alla delarna av Jossans liv i Linköping. Många träningskompisar, några nya jobbarkompisar och några från “vårt” företag.

Vi samlades kring godisskålen och jag drack en Celia från Tjeckien. Godkänd!

Clay hade gjort Jelloshot med smak av “eh, typ, tropisk” Haha som var supergod! Jag och Emmut kunde ha tryckt i oss ganska många. Mums!

Jossan superfina lägenhet med hennes otroliga smak för inredning, dyr inredning! Lägenheten ligger vid T1 är uppe till försäljning, kom och köp!

Inredning är en av dom sakerna som Jossan och jag verkligen bondade över i början. Men sen att hon bara är en übermysig människa och genuint omtänksam. Jag älskar henne och önskar henne all lycka till med sin J is Stockholm!

En riktigt mysig kväll och en riktigt trevlig på-återseende-fest med skratt, jelloshots och fina människor. Tack finaste Jossan! ❤️

Du kanske också gillar…