Kollegor

Julfirande på jobbet

Idag passade avdelningen på att ta en gemensam lunch innan julledigheterna. Vi kommer inte vara samlade alla 5 tills 7/1, det är ju ett tag. Vi tog en ordentlig jullunch på Ikea. Jag tycker julbordet är bra med en hel del godsaker.

På eftermiddagen så hade vi planerat Julfika med Julklappslek med alla Stödisar.

Först fikade vi med Aleekz Saffrans cheesecake och PPs saffransmuffinsar samt glögg och julmust. Nomnomnom!

Vi var totalt 12 st och vi hade köpt två paket var. Och som vanligt blev det en hetsig och rolig lek med det var en hel del svordomar och skratt. Många prylar som bytte ägare ett flertal gånger och vi skrattade länge åt många av paketen, b.la. nedan ”paket”…

Hahaha!

En kul tradition vi har nere hos oss och vi har verkligen ett kul gäng! God Jul gänget, tack för detta året!

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: