Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v49

En dag i veckan var det svårt att gå upp ur sängen, Max bara låg och mös och ville verkligen inte gå ut i hundgården så att jag kunde ta mig till jobbet. Då blev det till att åka med den sena bussen till jobbet istället. Det funkar ju det med!

M och jag myste i fredagskväll när A var iväg på Julfest med jobbet. Och hundens vilja är min lag, dvs vi låg i “hans säng” tillika gästsängen och matte fick vakta. En bra kväll ?

EFIT i veckan och besök från Borås och Borlänge. Mycket som händer på en så kort period. Och sen på helgen, Julfest x 2 som tyvärr bara blev en men det blev bra ändå ? Fin inbjudan fick man också ??

Alltså “hemmaburgar” är jävligt gott ibland, med chili & cheddarost. Nomnomnom!

Söndagen blev en shoppingdag. A och jag åkte till Ikanohuset/I-huset och skulle köpa julklappar men det slutade med att vi bara köpte prylar till oss. Standard!

Så mycket fina glas men nu har vi nog köpt alla glas vi någonsin kan behöva. A hittade nya Whiskyglas från Orrefors som kommer bli sååå bra.

Fika är ju givet när man shoppar, eller hur?! Espresso House blev det denna gången.

En gigantisk Tomtelatte som smakade kanel. Mumsigt värre! My god va stor den var med mängder med grädde. Behövde inget till ?

Efter shoppingen blev mat på Kina Thai, älsk på deras sushi. Nomnomnom!

Nomnomnom – kinesisk mat…

När vi kom hem tände vi andra ljuset i adventsljusstaken, det är ju trots allt Andra Advent idag.

Nya lampan i betong och stjärnglödlampan. Söt!

Ny tomte från Bauhaus, 70 cm utan luvan. Älska den, vi får se om den får komma ner på golvet som är tanken men M kanske vill äta upp den då ?

Hittade en fin röd rosett till min fina drivvedskrans som jag fick av Wilderbeast. Blev riktigt bra tycker jag ??

Du kanske också gillar…