Allmänt, Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v37

I veckan har Adde varit tokförkyld och varit hemma. Jag har gått och bara väntat på att jag också ska bli sjuk men än så länge, ta i trä, har jag inte blivit sjuk. Hoppas att det håller i sig.

Nästa vecka blir det lila naglar, söndag är ju byta nagellack samt lägga ansiktsmask dagen, sen gammalt liksom.

Första brasan för säsongen, som jag har saknat doften av brasa. Vi har ju fixat en hel del ved under sommaren så det är kul att kunna använda den nu.

Innan AWn i veckan så gick jag in på 200km och köpte en Korbo-väggkrok. Jag har inte tänkt att använda den till en Korbo-korg dock, utan som handväskhängare. Jag tycker den är snygg och väldigt bra för handtagen på många handväskorna.

Max gillar forfarande inte kameran och denna bild bara skriker “Sluta matte”. Men han är ju så söt när han går omkring med sitt ben i munnen hela tiden och sen får han och lägger sig och gosar med benet. Kolla stilen bara, han ligger med huvudet på baktassarna… tänk om man kunde göra så själv ?

Lite sol fick vi i veckan och jag åkte buss nån dag då var det väldigt vackra färger, denna grönskan som övergår till gult och hösten.

Jag älskar detta enkla landskap.

Matlåda på jobbet, en bl.a. räksallad och kebabsallad. men det blev också en utelunch med Svikaren. Mycket kul!

På fredagen blev det hämtpizza med kollegorna efter MYCKET om och men, OnlinepizA var så osmidigt så det tog strax över två timmar från första besöket på hemsidan till pizzorna kommit. Herregud!

En kväll i veckan så låg vi och gosade lite efter en prommis hela flocken och husse började kittla Max, han var så himla gullig, svårt att fånga på bild med det var tydligen jättekul att bli kittlad.

4 år sen Max flyttade hem till oss, och många bilder har vi påmints om… Kolla bara denna söta bild med gigantiska öronen. Första kvällen Max har tytt sig till oss direkt och han är en busig och glad kille.

Vi försökte kolla hur Max reagerade på Youtube-grejen med att man gömmer sig bakom en filt och så släpper man och “försvinner” inför djuret. Max reagerar typ inte alls. Han är alldeles för smart ?

Älskade brasa…

Du kanske också gillar…