The Crazy Three

Att fira in semestern 2018

Traditioner måste uppehållas! 4 året nu, i våran trädgård, mitt i sommaren firar vi in Hanssons semester tillsammans med god mat, god dryck och en härlig kväll. Och detta året var det verkligen inte annorlunda, det ända som skiljde sig från tidigare år var att det var 30 grader varmt och vi slapp frysa ?

Vi började kvällen med att korka upp en Asti Martini, ett härligt lättdrucket bubbel, tror killarna kanske tyckte det var snäppet för sött men flaskan gick ner ändå.

Efter att killarna satt upp myggnät och dukarna runt pergolan tog vi ut Max och en härlig plockbricka med massor med mums. Några öl på det och vi kunde sitta halva kvällen.

Sen enligt tradition börjar vi alltid med David Hasselhoffs Looking for Freedom, en ökänd klassiker på spellistan, resten av listan var svenska och utländska sommarklassiker som vi spelade långt in på natten.

Max njöt av att ligga i skuggan och bara vara. Mysigt!

Kvällen och ljuset föll utanför pergolan, myggnätet fick stängas om oss men värmen höll i sig.

Vid strax innan 22 var middagen klar, vi hade suttit länge med plockbrickan så det blev visst liite sen middag. Det serverade känguru, fläskfilé, pommes, champinjoner, majs, halloumi och tomatsallad och bea-sås. Mums!

Strax innan midnatt plockade vi in maten och satte på oss varsin tröja. Efterrätten kändes överflödig men vi skulle i alla fall ha lite kaffe och en avec.

Vår Thermacell med inbyggd lykta var perfekt för kvällen. Och JBL högtalen jag vann på nätet nånstans för hundra år sedan var perfekt till ändamålet. Härligt med gamla dängor att fira in semestern med ?

Till kaffet tände vi lite kol och fyllde Shishan. Älskade vattenpipa, som jag har saknat dig. Vi testade nikotinfritt tobak för första gången och det funkade bara bra dock kändes det inte riktiga 100, men det är ju nyttigare utan nikotin.

Vid ettsnåret var hade kolen slocknat och det var dags att stänga av musiken och ta sig in för kvällen. Max började pipa och började bli lite otålig, killen började bli trött. Inne blev det ett glas rom som Hansson tog med sig, en Angostura. Gott!

Sen var det dags att knyta sig, fira en semester hela kvällen och långt in på natten med sina bästa! Tack killar för en underbar kväll! ❤️

Du kanske också gillar…