Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v25

Denna vecka fick ett lite spännande start då busstidstabellen tydligen har gått in i någon sommarläge utan att någon informerats om det. Alla på bussen blev lika förvånade när helt enkelt åkte en annan väg och vi fick hoppa av i en ändstation utanför stan. Sen att det blåste storm och var så djävulusiskt kallt, och att bussen som skulle gå till Mjärdevi var 10 minuter sen utan att det stod något i appen. Där av ny hållplatsbild =)

Om måndagen började som ovan så började tisdagen inte så bra heller. Kaffemuggen, fylld med kaffe spilldes ut över hela skrivbordet och tyvärr gick min mugg som jag gjort själv sönder. Eller örat ramlade i alla fall av. Som tur var klarade sig datorerna och mina hörlurar så jag får väl vara glad för det. Muggen är ett minne från Dubai, när jag och sysslingarna var i Dubai 2005 och hade en riktigt underbar resa. Det var ju strax innan det jag träffade Adde också och jag spenderade många timmar av resan vid datorn pratades med min finaste.

Kollegorna på jobbet passade på att ta en “Hej-då-inför-semestern-lunch” på P2, en riktigt bra Laxbiff och nudelsallad – måste göra hemma!

Midsommar blev lite av ett antiklimax för mig/oss, jag hade migrän i 3 dygn. Men när jag behövde komma ut lite och migränen kändes lite bättre, passade vi på att klippa häcken. En riktigt oredig häck som egentligen sett sina bättre dagar. Vi kanske ska klippa ner den hela i höst, men vi får se hur det artar sig.

Det togs av ungefär 1 m på yttersidan mot vägen och ungefär 0.5-0.75 m på insidan. Så den blev ganska mycket smalare och finare.

Inte perfekt på något sätt och många av de kraftigaste grenarna kunde häcksaxen inte såga itu, och vi har ju en ek som växer upp här i häcken också. Vi får ta och fixa lite till någon gång. Regnet var på gång precis när vi var klara, men nedan bild på resultatet var taget dagen efter.

Hörnet här har fått sig en liten törn då vi grävde av häcken när vi skulle dra dräneringsrören. Så det är lite av en ful del häcken, jag vet inte riktigt vad vi ska göra med den… Får inte till detta hörnet, har ni några tips?

Idag besökte vi East Ride igen, Svärförärldrarna var inte på plats men vi skulle fixa lite med båten som har stått i deras garage ett tag nu. Vi tog en road trip tillsammans med Hansson för att fixa lite. Kolla bara vilka fina rosor Svärföräldrarna har =)

Älskade Gebna Beda!

Och när man är i East Ride så åker man till Sörping, och äter på Campinos, det är sen gammalt! Sveriges bästa pizza – en Larsson med kyckling, champinjoner, handskalade räkor och bearnaise. Mums!

Du kanske också gillar…