After work, Kollegor

Grillkväll med Stödisarna

I veckan har vi haft besök av våra WFM-kollegor som sitter i Borlänge och ikväll hade vi bestämt att träffas hos PartyPinglan tillika min chef och grilla tillsammans.

Vi har ju haft strålande sol och nånstans mellan 25-30 grader varmt i strax över en månad men idag kändes det väldigt grått när vi åkte från jobbet mot PPs hem för att förbereda lite.

Det visade sig att flera ställen runt Linköping som det var enorma översvämningar och det både blixtrade och åskade. Men det skulle inte stoppa våran kväll.

Ludde väntade på oss när vi kom hem och installerade sig snabbt på min ryggsäck och låg och mös och klöste på ätet på baksidan av ryggan. Sötnosen har blivit så stor sen vi hämtade hem honom från Jönköping.

Vi gjorde lite förberedelser innan de andra kom och fixade efterrätten. Sen tog vi något att dricka.

Kollegorna på Stödfunktionerna droppade in, tom Alex som är mammaledig, yay, och vi skickade ut karlarna för att grilla i spöregnet. Men det började spricka upp och strax var det uppehåll och solen tittade ju faktiskt fram.

Jag hade tagit med mig en kycklingfilé och halloumi som grillades och till det serverade PP en varm potatissallad på ugnsrostad färskpotatis smaksatt med dill och sparris, brytbönor och sallad. Och ett gäng goda såser. Nomnomnom!

Vi lyckades sitta ute och äta, riktigt mysigt! Men det blev kallt fort och sen flyttade vi in för att värma oss lite.

Efterrätten intogs med god aptit, Rabarberpaj. Nomnom!

När det blivit kväll och alla började känna sig trötta, bad jag Adde att komma in och hämta mig. Han tog med sig Max och han och Max fick träffa flertalet av mins kollegor. Det var väldigt spännande ?

Sen rullade vi hemåt mot en vacker solnedgång och bums i säng. Vissa är lite trötta på kvällarna när klockan ringer 0430 på morgonen!

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

  1. säger:

    Wow vilken vacker soluppgång

    1. Karoleen säger:

      Tack tack!

  2. […] bilder denna vecka blev några fler än vanligt och ni har ju redan fått se en Grillkväll med mina kollegor och EFIT. Men några till kan vi ta och titta på tycker […]

Kommentarer är stängda.