Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v21

I veckan fortsätter vädret vara helt makalöst! Högsommar och solsken varje dag, en dröm!

I veckan hade M och jag vår första ensamnatt i huset på många år. Men det var ju som vanligt inga problem det heller, man blir ju bara lite fjompig ibland… Vi kollade på Peaky Blinders, (sista avsnittet på säsong 4, finns ju inte mer på Netflix. Än, hoppas jag) och sov lite sådär, men det gick det med ??

Max fäller fortfarande. Vi borstar ut en stor tuss varje dag, känns som att det måste ju sluta nån gång, men det var säkert samma sak förra året, det är bara jag som jag glömt.

Att åka buss går riktigt bra, på morgonen går bussen 05.50 och det är ett byte men det är härlig utsikt vid byteshållplatsen. Nu är det underbart med en promenad på morgonen, men när det regnar eller är -25 C kommer jag nog inte vara lika glad över utsikten.

Möten på jobbet, hela veckan var ett långt möte kändes det som. Men det behövs ju det också, mycket att prata om nu när vi kommit till semesterperioden.

Fredagsmaten, Angusburgare med cheddarost och Jalapenodressing och pommes. Mums!

Köpte Budweiser för att ha att dricka till hamburgaren. Vet att det egentligen inte är ansett som “riktig” öl men jag gillar det.

M är så himla söt i bilen. Lägger sig direkt och är lugnast i världen, helt sjukt att han tycker bilen är ok efter Voltningen.

På väg norrut mot mamma och pappa och vi hade sällskap på vägen… Fåren kanske var på väg på äventyr eller kom hem från en fest, man vet ju aldrig så tidigt på morgonen ?

Altanen hos Mamma och Pappa är bra, mysigt för vovvar och människor. Ett litet kompostgaller och M kan vara lös och toklugn. Love it!

En G&T med pappa. Gott och uppfriskande i hettan! Nomnom!

Mamma har pyntat för Ramadan med orientaliska lyktor, söta tycker jag. Passar hemma hos mamma och pappa. Synd att det bara är så ljus nu hela tiden.

Fler bilder finns på EFIT inlägget!

Du kanske också gillar…