Food

Helglyx och Fredagsmys

”Inlägget är reklam för Linas Matkasse och innehåller annonslänkar”.

Just nu i värmen är åka till mataffären det absolut sista jag vill göra och då är ju Linas matkasse ett fantastiskt alternativ. Linas matkasse har precis släppt två nyheter som jag tycker låter väldigt intressanta, Linas Helglyx och Linas Fredagsmys.

Linas Helglyx är en festligare trerätters middag att bjuda 4-6 personer på till helgen. Man kan välja mellan tre olika och spännande menyer alla med noga utvalda råvaror.

Exempel på en Helglyx-meny är Vit sparris med forellromshollandaise, krasse och rågkrisp till förrätt. Huvudrätten som följer är Citron- och timjanstekt lammentrecôte med tryffelpecorino, majrovspuré och smörstekta primörer. Och sist men inte minst Mjölkchoklad- och gräddfilscrème med kanderade pistagenötter, oxalis och färska hallon. Låter inte alls dumt!

Ordinarie pris: 999 kr.

Supersmidigt om man ska ha en middagsbjudning och man inte riktig har tid eller kommer på något gott. Perfekt ju!

Linas fredagsmys är den andra nyheten som fylld med plockmat som uppskattas både av stora och små och där alla kan hjälpa till och laga maten tillsammans. Anpassat för fyra personer och finns två olika alternativ att välja på.

Exempel på en Fredagsmys-meny är Fajitasmiddag med kryddig kyckling och limegräddfil som innehåller Plock – Varma quionasnacks med vitlöksdipp. Huvudrätten består av Mexikanska fajitas med kryddig kyckling och limegräddfil och till efterrätt –Chokladkaka med dulche de leche och salta jordnötter. Mumsigt!

Ytterligare ett riktigt tidsbesparande alternativ för riktigt lyckad fredagsmys.

Ordinarie pris: 499 kr

Det får bli dagens tips! Tips, tips, tips!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] matkasse har ytterligare två nyheter. För några veckor sedan tipsade jag om Helglyx och Fredagsmys och denna gången är det tips för ytterligare smarta matleveranser då tiden inte alltid räcker […]

Kommentarer är stängda.