Veckans villhöver

Veckans villhöver!!

Kanske det bästa uttrycket jag hört på länge… Villhöver, en blandning av vill och behöver, den där känslan man får när man vill ha något så mycket så att man nästintill behöver den… Älsk på det!

Det får bli ett nytt inslag på bloggen, en veckans Villhöver med saker som jag ser och känner att jag behöver i mitt liv men kanske inte helt såld på idén att jag måste köpa den. Kul va =)

Denna vecka är det kanske inte en jättespännande sak men en grej som jag har funderat länge på hur jag ska lösa. Jag tycker inte det finns någon bra förvaring för toarullar och sen har jag heller inte hittat någon snygg toarullehållare att ha på väggen. Jag tycker framförallt att toarullehållar-ställ som finns i metall eller plast är extremt fula! Men äntligen har jag hittat något som jag tycker är väldigt snyggt och skulle funka i vårt nuvarande badrum (iofs gör väl allt det i renoveringskaoset) men också i framtiden när badrummet är renoverat.

Denna korg Algo från danska A Simple Mess som är handvävd i vattenhyacit, ett material som jag inte är speciellt bekant med men verkar vara väldigt slitstarkt. Gillar att korgen både är en förvaring och en ganska vacker pjäs istället för en vanlig toarullehållare, som egentligen är ganska otrevliga. Jag har ganska nyligen fått upp ögonen för A Simple Mess och har en jättefin vas (Kassandra) som jag köpte på Hilke Indesign butik i höstas. Helt klart ett märke att hålla koll på.

Just nu finns korgen hos Campadre och jag funderar och funderar på om jag ska slå till eller om det inte är värt det. Så svårt, jag villhöver korgen väldigt väldigt mycket! Men en korg för 349 kr är det verkligen värt det? Vad tycker ni, köpa eller inte?

 

 

 

Du kanske också gillar…