After work

Hej då-party!

Ikväll var det dags för Hej då-partyt för Emmut och Jossis, eftersom de slutar hos oss i veckan. Det känns inte alls roligt att tappa två underbara tjejer i min vardag som jag kan skratta, prata och gråta med. De har helt klart gjort mitt liv bättre!

Men nu ska de gå vidare mot nya utmaningar som de verkligen förtjänar, de har jobbat hårt och nu är det dags för något nytt. Men det gör ju inte att jag kommer sakna dem minne mindre, då de har gjort min vardag lättare och roligare. Och jag hoppas att de känner likadant men jag har hittat två vänner för livet! Tack för denna tid tjejer!

Ikväll var det som sagt dags att fira av dem. Efter en arbetsdag gjorde vi oss i ordning på jobbet och rullade ner mot stan för att gå lite i några butiker innan vi skulle träffa resten av gänget.

Vid 17.30 gick vi genom dörren på 1854 och träffade våra underbara kollegor. Vi blev 13 st totalt, vi skulle ha varit fler men Influensan går på jobbet och flera är hemma sjuka. Men några tappra blev vi i alla fall.

Vi började med ett glas eller en drink innan alla ramlade in och maten beställdes. Jag tog en Bocca Limone, som jag även tog förra gången på 1854, som innehåller Limoncello, basilika, citron och Prosecco. Väldigt smaskigt.

Det pratades, skrattades och mindes underbara och jobbiga stunder på jobbet. En underbar stämning med så fina kollegor. Jag beställde en Carbonara till middag, dock var den tyvärr liiite tråkig och smaklös. Synd på en sån enkel rätt att inte lyckas.

Min andra drink blev The Botanist Tonic som är en GT med gurka- och citrongrässirap, agavesirap och gurka. Gott och fräscht!

När maten blivit uppäten och restaurangen slängde ut oss gick vi vidare till Harry’s och tog några ytterligare drinkar. En Mojito är ju alltid gott! Jag har aldrig tidigare varit på Harry’s för att ta en drink, funkar ju jättebra om man är ett större sällskap.

Sen var det någon som föreslog att vi skulle shotta Tequila och det är klart att vi gör det, jag bangar inte!

När ögonen börja klia och halsen började känna sig rätt trött, tror nog inte jag är helt frisk än, eller kanske igen, så var det dags att rulla hemåt. Några tappra stannade kvar och hade det trevlig! Men jag orkade inte mer, men först säga hej-då till Emmut som jag inte kommer se mer på jobbet. Så tråkigt!

Tack gänget för en underbar kväll! Och lycka till tjejer, ni är underbara!

Du kanske också gillar…