Rensning 2018

Rensning 2018

Rensning 2018 är ett projekt då jag ska försöka avyttra en del av alla saker vi har lagt på hög. Eftersom vi innan 2014 inte riktigt bodde i ett eget hem, dvs vi bodde i hem som redan var ganska möblerade osv så har vi ett ganska stort lager av saker som bara har stått. Det är fina saker som jag, i dom allra flesta fall aldrig använt och för det mesta är det saker som inte passar in eller som jag inte längre tycker om. Men det är absolut inget fel på sakerna och de är för det mesta helt nya. Och vad passar då bättre än att ge bort, sälja eller på annat sätt försöka avyttra sakerna. Jag kommer lägga upp dem på sidan för Rensning 2018 som du hittar i huvudmenyn men också med länk till ev försäljningsplats, hojta till om ni är intresserade av något =)

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: