weather

December

Jag har faktiskt längtat efter december i år. Månaden som är full med värme, vila och familjen. Jag behöver det just nu, ganska ordentligt. Orken tryter, jag mår inte så bra och vill bara känna att allt ska bli bra igen. Men december brukar vara underbart mysig och jag tror att det kan vara det jag behöver just nu.

December bjuder på mycket roligt i år, det börjar redan ikväll med jobbets julfest. Imorgon firar vi Wilderbeast och så första advent på söndag. Sen blir det spa-besök med PartyPinglan och Löperskan ❤️ Julmys (förlåt Cabe!) med Stödfunktionerna, ett besök till Göteborg i jobbet, Julbord med Svärisarna, traditionsenligt julbord på Ikea med Hansson och Adde, Julfest hos familjen J-skog, Julafton med allt det innebär och sen avslutar vi december med Nyårsfest/40-års-fest hos Grevinnan och Sir. Och däremellan ska vi försöka hinna baka ett par varv och mysa bra jag och Adde!

Jag tror det blir jättebra ❤️

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: