In-laws

The Horse & Hound

Ikväll skulle vi på AW med Svärisarna, träffas lite när de äntligen har kommit hem på en snabbis.

Jag åkte hem från jobbet för att ta hand om Max och sen kom mina Svärisar för att hämta mig. Så slapp vi ta två bilar in i stan, hann ta med Max och så fick vi en låda med grejer som de hittat hemma. Bland annat dessa två älskade Skultuna pendlar som har legat hemma hos Svärmor i en låda. Ahh! Jag har ju köpt några på Tradera och älskar dem, så jag är sååå lycklig att jag nu har 5 st! De kommer bli så vackra tillsammans! Tack tack tack!

Sen åkte vi in till stan och träffade Adde på The Horse and Hound, en riktigt trevlig pub på Storgatan i Linköping.

En härlig atmosfär med riktigt Engelsk feeling, mysigt och bra. Här kan man ju hitta massor med olika ölsorter och sånt om man gillar det 🙂

Jag tog en Cola dock, kände inte riktigt för en öl, men hade nog egentligen varit hodare. Tyvärr har jag fått svårt att dricka läsk, det är inte så himla gott längre.

Sen beställde vi mat, jag tog en Högrevsburgare med bacon och ost. Pommes och beasås. Gott, dock är ju brödet egentligen ganska meningslöst så jag åt bara det som var mellan bröden. Gott!

Adde och hans föräldrar tog varsin Fish and Chips. H&H har riktigt bra FnC, serveras med riktigt maltvinäger också, plus i kanten.

Sen blev det mycket skratt och vi uppdaterade varandra på det som händer i våra liv. Det var länge sedan vi träffades nu, och mycket har ju hänt ?

<<<<<
r en trevlig kväll med mina fina Svärisar på ett riktigt bra ställe.

Vi tackade för en härlig kväll och gick med Svärföräldrarna till parkeringen och sen gick Adde och jag genom ett mörkt Linköping till vår parkering och åkte hem till vår lilla hund. På vägen passade jag på att leka men min nya G7a. En rätt bra mörkerbild på Domkyrkan med stjärnhimmeln i bakgrunden. Mycket som kan bli bättre men utan stativ tyckte jag att det blev ganska bra ändå. ❤️

Tack för en härlig kväll! ❤️

Du kanske också gillar…