Veckans bilder

Veckans bilder – v45

[”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Mat.se”]

Ja, denna vecka har även denna gått i ett, helt otroligt. Jag hinner knappt med, man går i sin lunk och helt plötsligt är det helg igen. Helt bisarrt!

Vi har ju AW-at med Svärisarna på The Horse and Hound. Trevligt och jag fick leka med min kamera.

Åt Shawarma, en egyptisk variant av Pulled pork men görs på nötkött och smakat vitlök, spiskummin och tahina (sesampasta). Gott gott gott!

Jag har lunchat med kollegorna och Svikaren. Angusentrecote med choronsås, stekt potatis och lökringar. Alltid trevligt att träffa min saknade Svikaren.

Tapaskväll med min finaste kille. Med så mycket godsaker att man kan ju undra om jag var hungrig när jag handlade… Rökta räkor, tryffelsalami (oh my god), strutskorv samt Ahls nötkorv från Öland, en Cambozola och en St Agur med kex, oliver, stekta kronärtskockor, laxkrustader, 2 st färskostar, vitlöksbröd, sötpotatispommes med bea. Såååå gott med ett glas rött till, en underbar fredagsmiddag.

Skulle ha åkt på Inflyttningsfest hos Jossan, denna underbara energiknippe till kollega som jag är så stolt att kalla min vän, men fick migrän och låg i ett mörkt rum resten av lördagskvällen som ni också fick se i EFITen i lördags.

Söndagsfrukost efter migrän och missade måltider fick bli en stor en med Eldslukarkorv från Öland och äggröra. Omnomnom! Det gäller att fylla på med energi när man ska byta däck på bilarna.

Söndagsmiddag efter däckbyte, parmalindade vitlöksost fyllda kycklingfiléer med en supergod sås och en smaskig sallad. Så smaskigt!

Och en chokladpudding till efterrätt, jamen så gott!

Du kanske också gillar…