Loading...
X

Veckans bilder – v19

En inbjudan till Sommarfest på jobbet. Känns jättekul att jobbet har börjat med dessa aktiviteter, det blir lite roligare och en bättre sammanhållning. Kvartalsölen för ett tag sedan blev ju väldigt uppskattad. Och Sommarfesten tror jag blir kanon!

Sms-planering med finaste grannen inför helgens fika. Älskar den här kontakten vi har med grannarna och spontaniteten vi har tillsammans =)

Fredagsfrukost på jobbet. En så härlig frukost och denna fruktskålen gör ju att man blir superglad, vilka färger!

Fredagstapasen, eller plocktallrik men finaste Adde. Det blev rökta räkor, Bresola skinka, Jambon Serano, Dumplings, Vitlöksfrästa kronärtskockor, Parmesanost, Cambozola, Birger Jarl från Löts gårdsmejeri och dvs Ölkorvar. Så mycket gott! Max tycker speciellt om Serano-skinkan =)

Till tapasen drack vi en Amarone, Villa Righetti.

Till efterrätt kan det ha blivit ett par bitar av en ny Marabou favorit, med Oreo-fyllning. Omnomnom men väldigt mättande!

Min Pulled Boar med Habanero-sauce, blev riktigt bra. Det är vildsvinskarré och det fungerar verkligen jättebra som Pulled Pork kött.

Ett besök på Bostället vedugnsbageri med grannarna. Mysigt med goda bullar men lite urplockat när vi kom.

Fin miljö runt om Bostället.

På kvällen när vi kollade på Eurovision tillsammans med Hansson blev det lite goda tilltugg innan middagen. Nomnomnom!

Pulled Boar med tillbehör och så Corona och Tequila för dem som ville ha. Så gott med Pulled Boar, verkligen så mycket bättre än köttfärs.

Mangosalsa som tillbehör till Pulled Boar. Killarna vågade nog inte testa detta men jag tyckte det blev riktigt gott ihop. Lite sötma med det starka köttet och milda grönsakerna.

Pulled Boar…. Omnomnom, 8 timmar i Slow Cooker och det faller isär.

Vi köpte surdegslimpa till frukosten, Råglimpa. Härlig skorpa på brödet.

Kaviarmacka med kokta ägg… Det var riktigt gott med surdegsbrödet.

Boställets har en riktigt vacker symbol. Fina påsar.

Söndagens eftermiddags aktivitet, att plocka bort alla stockarna från kullen. De har legat och torkat ett tag nu och de ska flyttas till framsidan där vi kommer klyva dem och sedan har vi massor med ved till vintern.

Det blev en hel del trots att vi trodde det inte var så mycket. Tur att vi har en stor släpvagn och en Monstaa att dra ut det tunga.

Tugnt och det var mycket att bära… VI var lite möra i kroppen efter allt slit.

No more sockar =) Ser lite bättre ut, men det finns en hel del kvar att plocka undan. Men det kommer vi ta allt efter som =)

Vi köpte boken Café Östergötland som vi köpte till Grannarna i födelsedagspresent, lite anledningen till att vi åkte till Bostället. Men nu har vi en egen kopia att anteckna i och massor av roliga caféer att besöka =)

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: