Food

Mellomiddag 2017

I lördags så passade vi på att ta en Tacofiesta med hemmagjord pulled pork, tillbehör och så 4 olika sorters Tequila.Vi gillar ju Tequila och har tagit det lite till vår grej, så vi kör liksom på olika tequila och njuter av dess olika smaker och i kombination med tacos blir det alldeles utmärkt.

Jag hade satt igång Pulled Pork på morgonen vid 9 i Slow Cookern och den fick puttra fram till 19 och den blev riktigt god. Som kött använde jag Vildsvinskarré och till den gjorde jag en egen “marinad” med smak av Mexico och mycket chili av olika styrkor. Det luktade så gott i huset under dagen och det är såå enkelt med en Slow Cooker, alla borde investera i en.

Min älskade ENOs Multi Candle Pin från Urban Living har fått komma fram, som jag fick i 30-års present av Ove och Lillis… Den är helt underbar och fungerar perfekt som en Stumpstake! LOVE!

//We had a lovely saturday evening with lots of yummy food, tacos with Pulled Boar that had been cooking all day in the Slow Cooker. As tradition fortells we met up every year the day of Melodifestivalen, which is the Competition to decide the Swedish entry for Eurovision. Usually a fun evening, even though we might not be the biggest fans, but it’s just a thing we do… =) //

Som det börs dricks det Corona med Lime till maten och vi dukar upp alla tillbehör som kan tänkas vara gott. Funderade på att köra lite mer pulled pork tillbehör men kände inte riktigt för det när det väl kom till kritan.

//Corona with Lime is a must for Tacos and we weren’t hard to convince =) //

Mr McLovin´ är som alltid med på ett hörn. Han gör ju inte mycket nytta men han ska alltid vara med =)

Vi brukar testa oss fram med Tequilan, börja med den som smakar minst gott och slutar med den godaste, kanske inte så konstigt. Så här kör vi ordningen i alla fall Sierra, Sauza Blanco, José Cuervo och därefter godaste Tequilan vi hittat på Systemet Los Tres Toños. Det är knappt att man “behöver” limen till den godaste Tequilan =)

Min goda pulled boar… =) Omnomnom!

//Homemade Pulled Boar with a lovely chili base, Omnomnom//

Och mitt i middagen började Melodifestivalen och vi ser ju TV’n från matsalsbordet kunde fortsätta äta medan tävlingen var igång. Eller så kunde man bedöva sina sinnen med Tequila när det var som värst =D

Men som vanligt var det inget som var speciellt på Mello, vi är ju kanske inte riktigt de största fansen men det är en kul tradition att träffas och se den trots att vi kanske inte skulle göra det om vi inte var tillsammans. Robins låt tyckte jag var helt ok, årets bästa tycker jag.

//Melodifestivalen was as usual, not the best thing we’ve ever seen, but the best song did win and that’s always something. I guess you’ll have to wait till May to hear Robins song, but it’s goodish =) //

Du kanske också gillar…