Hansson, Max, OakNose

Söndag, dagen innan dagen…

Igår blev det sent hos Familjen J-skog. Vi var hemma vid 02.00 och kände att vi kanske behövde en sovmorgon, men det blev inte riktigt så. Vi var uppe och gick morgonpromenaden strax efter 7 och åt lite frukost framför ett avsnitt av senaste serien vi börjat titta på iZombie.

Efter frukost började vi fixa där nere i källaren för att få i ordning lite mer och det blir så sjukt stor skillad. Tyvärr tror jag dock att det bara är jag och Adde som ser det men ändå =)

Max ville ligga på bron/trappen och mysa så det fick han göra helt enkelt. Till och med när vi var nere i källaren låg han snällt kvar på trappen och bara mös…

img_5967

På eftermiddagen blev det en eftermiddagsfika med Hansson. Med bullar, dock tyvärr ej nybakta men ändå. Sen så fick vi hjälp att bara ner vår “nya” (begagnad köpt på FB) kyl och frys till källaren. Vi har alltid så fullt i kylen och frysen och i frysboxen och skulle behöva ha lite mer utrymme. Så nu har vi en kyl i källaren där vi kan ha dricka och lite annats som kanske lagras lite längre än det vanliga dagliga. Och det blir bra en med en frys också så vi kan ha alla matlådor i, kanske även lite mer bröd och sånt så vi slipper gå ut i garaget för att hämta saker i frysboxen. img_0643

Men det blev riktigt bra, sen fortsatte vi fixa med källaren och Hansson åkte hem för att baka bröd, han är väldigt händig pojken =) Tydligen blev det även äppelmos och tvätt för hans del, inte illa! =)

Det är nu söndagskväll och det känns faktiskt inte alls jobbigt att gå tillbaka till jobbet imorgon. Semestern har varit både för kort och lagom långt. Tre veckor går ju ganska fort men vi har fått otroligt mycket gjort. Vi har njutit av att vara lediga men samtidigt så har det hänt saker i huset och vi har fått lite blodad tand! Nu känns det som att vi kommit igång igen med renoveringen efter att inte riktigt ha orkat ta tag i allt. Men det är bättre nu =)

Så nu är semestern över och arbetsdag imorgon. Bring it on!

Du kanske också gillar…