Me

Hemma igen


Vilke underbar konsert igår! Man blir blir aldrig besviken av Bruce Springsteen och The E Street Band! 

Vi åkte ju hem på natten, fick skjuts en bit av Dr SpiderPig och Svägerskan till vår bil sen rullade vi norrut. Vi har ju gjort så tidigare och det har ju inte varit ett problem men vi var tröttare nu. Så vi fick stanna till och sova tre vändor innan vi rullade in på gården till Max ylande. Snällaste Hansson hade tagit hand om M åt oss och även sovit i huset. Vi ville ju inte väcka Hansson för tidigt men han och M hade redan vaknat. 

Vi tackade Hansson och skuckade honom till jobbet samtidigt som vi gjorde oss iordning för några timmars sömn. 

Ett par timmar senare vaknade vi och åt lite frukost, gick prommis och fixade lite hemma. Adde skulle klippa sig och passade även på att umgås med Svärisarna och Dr SpiderPig med familj medan jag försökte kurera min hosta som blivit värre av gårdagen regn. Och umgås med Maxen såklart. Mys! 

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: