Hansson, Max, Photography, Veckans bilder

Veckans bilder 2015 – v53

Tillbaka  på jobbet efter en veckas semester och det är vackert på kvällarna… // Back at work and the evenings are beautiful…   Vi firade in nya året hos familjen J… Riktigt mysigt! // Celebrated the New Year with the J-family!

En kväll körde vi på Kina Thai take away – Så gott men jag måste nog säga att det var bättre när vi åt på plats i Tornby. //Take-away food from Kina Thai was dinner one evening.  Max har hittat  en ny favoritplats i soffan… Med huvudet på armstödet antigen mot brasan eller mot fönstret beroende på om han vill ha det varmt eller kallt. Sötast är han i alla fall…. // Max’s new favorit position in the couch.
Omnomnom, tjälknöl med potatisgratäng hos Svärisarna på Nyårsdagen. // Dinner at the In-laws house the first day of the year.  Som sagt, nya favoritplatsen =) // Favorite spot! Tyvärr har jag fått tillbaka förkylningen och halsonten igen, men vi testar med att dricka lite “good for you”-dricka med en flaska Noa från månadens Testagram.  // A new drink to try, yummy!
 Vi fick finbesök av Hansson till frukost och spelade lite roliga spel…. // Games with Hansson. Maxen fick julkort från Hanssons katt Zenit och det var så himla gulligt. Det var ett julkort som är en tuggleksak. Så snällt av Hansson och Zenit. //Max’s Christmas card from Zenit, Hanssons cat. img_2824  Saffransbullar till kaffet, Omnomnom! // Saffron-buns, yummy!  Så fick Maxen testa en väst som han fick i julklapp av Mamma och Pappa. //Max news vest.
  Och så här ser det ut just nu, Maxen sover i soffan med mig och Adde jobbar. Vi har precis varit ute promenad och nu ska vi ha en lugn eftermiddag och kväll för att vila upp oss inför nästa vecka. Mys! // Right now, Max is resting and we’re just resting up for a new week tomorrow. 

Du kanske också gillar…