Fototriss,  Photography

Fototriss del 311: Stillhet

VECKANS TEMA
… är STILLHET. Det är vad jag tänker på när jag ser den här bilden. Ett stilla vatten, vinden som susar i vassen, lugn och ro. Stillhet. Nu är det er tur att dela med er av ögonblick som förmedlar en känsla av stillhet.

Jag vaknar med svårighet idag, det har inte blivit speciellt många timmars sömn. Igår efter jobbet åt vi middag med Hansson och Svärfar och det var väldigt trevligt. Men det innebar alldeles för få timmars sömn när klockan ringde kl 06.00. Men det var bara att masa sig upp ur sängen och plocka ihop lite saker och ta sig mot jobbet.

Solen sken vackert när jag kom ut till bilen, kanske den sista höstsolen innan veckans superregn. Några solstrålar värmde mitt nyvakna hjärta och det piggade upp litegrann. Vägen in till jobbet är så vacker i detta solsken och längst med vägarna stod 5 rådjur och åt lite frukost… Stillheten infinner sig och jag är ensam på vägarna, ja, förutom naturen.

Jag älskar vägen in och ut ur byn, det är så vackert och stillsamt. Och speciellt i gryning eller skymning så visar den sig i sin vackraste sida. Eller vad tycker ni?


  

26 kommentarer

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: