Adde

Stridsflygsimulator

20131105-093129.jpg

Nu är Adde på gång i Stridsflygsimulatorn i Gävle. Det ska bli riktigt spännande att höra vad han tycker om det när han är klar. Adde har bestämt att han vill testa på Viggen-simulatorn men det finns även en Draken-simulator.

Spännande är vad det är! =)

Lite info om upplevelsen från Live It.

Prova på livet som stridspilot i Svenska flygvapnets stoltheter Viggen eller Draken. Här är en simulerad flygupplevelse som du sent kommer att glömma!

  • En chans att känna på hur det är att flyga ett stridsflygplan
  • 20 min introduktion för att få ut det bästa av flygningen
  • 40 min egen tid i “planet”
  • En verkligt genuin flygkänsla

Upplevelsen Stridsflygsimulator

Här är chansen att i en flygsimulator prova på livet som stridspilot i Svenska flygvapnet. Passet börjar med ca 20 minuter instruktion av hur simulatorn fungerar för att få ut det mesta av flygningen. Därefter är det dags att ta plats bakom spakarna. Du kommer känna dig som Maverick i Top Gun när du startar motorn och taxar ut på startbanan. Mullret från motorn känns i hela kroppen, du ökar farten, för styrspaken mot dig och du lyfter!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. […] åkte vi mot dagens mål och egentligen hela anledningen för vår weekendresa till Gävle, Stridsflygsimulatorn. Det var en mycket förväntansfull Adde som klev innanför dörrarna på Novel Air […]

  2. […] var ju i Gävle för några helger sedan för att Adde skulle äntligen få sin “upplevelse” från Live It. En stridsflygssimulering med flygplanet Viggen hos Novel Air. Något som Adde […]

Kommentarer är stängda.