Loading...
X

Fototriss del 226: Så här ser det ut där jag är

Veckans Tema:

… är SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR. Visa med tre nytagna bilder hur sommaren ser ut hos dig just nu.

Idag var vi iväg på ett litet äventyr tillsammans med Familjen J. Jakten har legat på is ett tag nu för både Adde och Chefen men idag är det dags att ta tag i det igen, med en ny jaktmark och helt andra förutsättningar. Dagens äventyr gick helt enkelt ut på att att se om denna mark skulle kunna vara något att satsa på och hur faciliteterna såg ut i området. En riktigt lyckad resa där vi alla blev otroligt positivt överraskade på många olika sätt och kontentan av dagen kändes som att detta kunde verkligen bli ett roligt ställe att vara på både för jägarna i gänget, men även för oss andra som hänger med på ett hörn.

Jaktmarken är relativt stor och är väldigt varierande mark, med olika sorters skog och åkermark. Många fina pass för jägarna och många trevliga ställen för icke jägare också, bl.a. ett supermysigt vindskydd som kallas Varglyan. Där kände jag och JayJay att vi kunde hänga en hel del. Dels finns det en varm sjö att bada i och så skydd och matlagningsmöjligheter. Det kändes perfekt…

2013-08-19 Fototriss - där jag är 01

I skogen finns det mängder med blåbärsris, lingonris, hallonbuskar och så potentialen för att hitta mängder med svamp. Lycka! Sen så finns det en övernattningsstuga där vi skulle kunna bo några nätter om man har lust…
2013-08-19 Fototriss - där jag är 02

Och så finns det betesmark och mycket åkrar där dovhjort,  kronhjort, rådjur, älg och vildsvin går… Med andra ord massor med djur och i förlängningen kött för oss att äta, vilket är bra. 2013-08-19 Fototriss - där jag är 03Ett riktigt positivt besök och det känns som att detta kan bli riktigt bra. Det kommer nog komma en hel del mer därifrån i framtiden eftersom både Adde och jag ser det verkligen som något vi kommer att uppskatta väldigt mycket. =)

 

49 observations on “Fototriss del 226: Så här ser det ut där jag är
 1. Margareta

  Låter spännande med stället som verkar gå hem, mysigt att ha en plats där man kan koppla av för det vardagliga. Är man jägare så förstår jag att det är mycket som ska passa,

   
  Reply
 2. Pingback: Augustifesten 2013 | Karoleen

 3. Åke

  Rena idyllen! Vilka förutsättningar också! Fin plats med sjö och allt 🙂 Ljusbilderna satte pricken över i:ett 🙂 Fina bilder!

   
  Reply
 4. Linda

  Härligt att få komma ut till en fin stuga sådär 🙂 Sen är det trevligt nu när det börjar mörkna och man kan tända en massa ljus

   
  Reply
 5. Anni

  Den första bilden är helt underbar – vilken plats! Att det sedan egentligen är sommar och inte höst när bilden tas, det är ju en annan sak. DÄR skulle jag kunan tänka mig att sitta och njuta sköna höstdagar!

   
  Reply

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: