Loading...
X

Fototriss: Jag gillar…

Veckans Fototriss är JAG GILLAR… 

Vad tycker du om? En person, en aktivitet, en färg, en frukt, ett mönster, en pryl? Det är ett fritt tema, fast det kan också ställa högre krav på dig när du sätter samman din triss för att få den att hänga ihop på ett bra sätt. Men visst antar du väl utmaningen och är med i veckans Fototriss? 🙂

Det är även en tävling med vinster från fantastiska Cool Stuff som har massor presenter och unika saker som skulle passa t.ex på Farsdag.

Jag älskar höstpromenader och hur det prasslar under fötterna… det är bland det mest underbara ljud jag vet…

Så bilder från en av mina många promenader i Göteborg, förra veckan, får bli veckans bidrag. Från kanske inte ett helt uppenbart perspektiv, dvs mina fötter… =)

Pics: Trädgårdsföreningen i Göteborg

0 observations on “Fototriss: Jag gillar…
  1. Leena

   Roligt perspektiv, och så härligt att gå med löven prasslande vid fötterna. Sista bilden är min favorit men alla är fina! Skönt att se färgerna idag när vädret igen har blivit grått.

    
   Reply
 1. Veiken

  Läckra bilder och jag gillar också att prassla i löven. Jag gillar INTE det som kommer efter……. vinter och kallt även om det också kan vara vackert! 😉 Du får en extra stjärna eftersom bilderna är från Trädgårdsföreningen. En av favoriterna i ”min” stad! 🙂

   
  Reply
 2. Gunvor

  Underbara höstbilder med höstens vackraste färgprakt! Jag tycker också om hösten med alla dofter. Här är det full vinter i dag. Härligt det med.
  Tack för kommentar hos mej!

   
  Reply
 3. Ulrika

  Jag älskar höstpromenader och hur det prasslar under fötterna… det är bland det mest underbara ljud jag vet…
  Vad mysigt du skrev!

   
  Reply
 4. Gocka

  Oj vad svårt jag hade att hitta igen hur jag skulle kommentera här hos dig! Men till slut så fick jag fram kommentarsfältet. Trägen vinner! 🙂
  Vilka fina höstlövsfoton du tagit. Hösten har ju varit så gul i år, men du har lyckats hitta igen lite rött och orange också. Toppen!

   
  Reply
  1. Karoleen

   Ah, synd att det är så svårt att hitta, jag vet inte vad jag ska göra för att göra det enklare? Men du fixar det ju alltid till slut =)
   Tack, ja, jag söker verkligen efter röda träd =)

    
   Reply
 5. Barbro S

  Fantastiskt färgstarka bilder med läckert perspektiv. Och ja, jag rekommenderar ett besök i Sirmione och de andra småorterna runt Gardasjön:). Jättefint var det.

   
  Reply
 6. Anita

  Åhh… vilka underbara höstbilder !! Jag bara älskar att gå långa promenader på hösten, höra prasslet och känna doften av alla färgstarka löv som ligger på marken. Nu är ju hösten här på Malta inte likadan som hemma i Sverige så jag njuter lite extra av dina fina bilder 🙂

   
  Reply
 7. Hanna

  Mycket fina höstbilder tagna ur grodperspektivet. De blir spännande och roligare med den vinkeln. Kanonbra! Ha en fortsatt bra vecka!

   
  Reply
 8. Anni

  Jag kan inte låta bli att undra om du legat på mage när du tagit dina bilder 😀 Superfina! Gillar hur du fångat det vackraste med den torra, färgstarka hösten! (Själv kan jag aldrig låta bli att tänka på hur många hundar som lyft på benet mot lövhögarna … :-P)

   
  Reply
 9. Erik Semlan

  Vackra bilder från din trädgårdspromenad. 🙂
  Läckert med det låga perspektivet. Lite olika höstfärger i dina bilder, väljer din tredje bild.
  Visst är höstsolen ljuvlig, tack för din kommentar.

   
  Reply

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: