Loading...
X

Fototriss: Blad

VECKANS FOTOTRISS är BLAD

Första bilden är tagen i somras vid en mysig trädgårdsfest i Uppsala. Sommaren 2012 är trädgårdsfesternas sommar. / Andra bilen är tagen en dag under sommaren, en av de vackraste synerna som finns – blå himmel, solen och vackra skira gröna blad. / Tredje bilden är tagen i Indien 2012, på en relativt mulen dag men desto vackrare foto-väder. Jag tycker bilden är otroligt vacker i sin enkelhet.

 

 

0 observations on “Fototriss: Blad
 1. www.jacglenphoto.com

  Äntligen tror jag att jag lyckats ta mig förbi dessa inloggningar som wordpress alltid ska hålla på med .. urdumt tycker jag när man vill tala om att nåt är kanonsnyggt – sista och första är mina favoriter denna gång.
  Ha en riktigt härlig vecka också förstås …

   
  Reply
  1. Karoleen

   Hej hej. Ja du, jag tycker alla hela tiden hittar på inloggningar och spam-skräp. Jobbigt och trist. Men skönt att du lyckades och orkade tråklade igenom. Jättekul att du gillade bilderna, dina bilder är otroligt vackra så det betyder mycket att du gillar mina. Tack!

    
   Reply
  1. Karoleen

   Tackar. Jag tycker dom fina på olika sätt. Det är lite det jag gillar med triss, man försöker bilda en röd tråd men det finns ändå många olika saker…

    
   Reply

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: