Fashion

Boss Femme

I helgen skulle jag egentligen tillbringa tiden med huvudet i mina böcker. Komma igång med studierna och se till att jag i alla fall hade läst allt som jag borde. Det blev inte riktigt så. Mamma har varit i Egypten i 2 veckor och kom hem igår och därmed kände jag att jag ville åka och hälsa på henne lite. Och sen hade mamma och pappa besök från England, ett par som dom lärde känna när dom bodde utomlands. Paret har jag inte träffat på ca 5 år och därmed kändes det som en kul grej att träffa dem igen. Så iväg till föräldrahemmet i Järna bar det av i lilla Micron, i ilfart vill jag bara tillägga 🙂 Väl där blev det ett kärt återseende med båda min mamma och med besökarna, och så klart med min pappa också. Brorsan hade mage att inte vara hemma 🙂 När hälsandet var klart så fick jag en liten present av paret som innehöll en parfym och ett tillhörande etui med sminkborstar och plats för lite smink. Parfymen var Hugo Boss nya 2006 doft Boss Femme. Mycket trevligt faktiskt, eftersom jag vanligtvis inte köper ny parfym särskilt ofta eftersom det brukar vara rätt dyrt. Produktbeskrivningen är som sådan: An ode to womanhood, from Boss. Lite små cheesy kanske, men jag tyckte det den luktar väldigt trevligt. Jag var väldigt glad och nöjd med presenten.

Så här står det om parfymen:
 Story: Femme is THE perfume for a romantic woman. ‘Everything about her speaks of softness, flowers and affection’. Her perfume is radiant, gentle and luminous. An ode to an eternal and contemporary woman, a tender and generous bouquet with a hint of the voluptuous.

Perfume description: A cheerful, fruity and sumptuous opening. A heart as feminine as ‘a bridal bouquet’ of white flowers. The trail blossoms in an alliance of musks, apricot skin and Ceylonese lemon-tree wood.

Top note : Tangerine, Black Currant, Freesia
Middle note : Madagascar Jasmine, Oriental Lily, Rose
Base note : Lemon Tree Wood, Musks, Amber, Apricot

En mycket välkommen present 🙂 Nu behöver jag i alla fall inte lukta så illa, som min kära Adde sa. Tack för det älskling, jag älskar dig med!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…