Pashmina,  UpUnet-s

Räddad av min Pashminasjal

Väldigt trevlig grillning med jobbet idag. Många skratt och massor med kul. Grillningen blev väldigt lyckad även fast vi enbart hade engångsgrillar. Nån öl blev det också Lite efter vi ätit klart blev det tyvärr regn, så vi gick in och pratade om roliga samtal när vi har jobbat… Sen när det slutade regna blev det kubb, och mitt lag vann förstås Lite kyligt var det trots allt, och eftersom jag glömt (läs vägrar ta med mig jackan eftersom det är sommar), så var det tur att jag hade med mig en av mina Pashmina sjalar, det värmde gott

Allt som allt, var det Mycket skojigt!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: