Dubai

Dubai Marina Mall & Times Square Center

Idag är pappa hemma också och vi passade på att ta en sista minuten shopping runda – för vissa var det väl en första julshopping runda också ;-). Adde och jag spenderade någon halvtimme på balkongen imorse eftersom poolen fortfarande är stängd men tyvärr orkar man inte så mycket mer. Sen bär det av, med mamma till Dubai Marina Mall som precis öppnat – tyvärr var det bara 1/20 del av affärerna som hade öppnat än så länge, så det var ganska trist. Vi tog en kaffe på Seattle Best Coffee istället sen åkte vi vidare till Times Square Center och mötte up med pappa och Lillebror. Vi åt lunch på en sån där food court, tyvärr var det väl ingen höjdare. Sen lite shopping. Nu är jag och mamma hemma igen men pojkarna är iväg på äventyr. Blir nog en lugn eftermiddag/kväll med god mat och spel.

Imorgon är det julafton 😀

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: