Egypt

Kairo dag 4

När vi vaknade bestämde vi oss för att ta en liten promenad till Copa Cabana för att äta frukost. Vi hade ju dagen innan ätit på Costa och sett att Copa Cabana var öppet på vägen hem. Copa Cabana är ett väldigt mysigt ställe med en lite djungel/indiansk inreding med totempolar och tikilyktor. Det är även ett sånt ställe där personalen kommer ihåg din tidigare beställning. Hemtrevligt och mysigt…

Adde tog en svampomelett med hashbrowns (typ potatisrösti) och mörkt bröd. Jag tog en scrambled eggs med ost med hashbrowns och mörkt bröd. Jag kan lova att vi båda två var väldigt mätta och belåtna. Vi drack givetvis kaffe till frukosten också och numera vet personalen allt om vad vi vill ha att dricka 🙂

Efter någon timme på Copa Cobana gick vi hem igen och satte oss på balkongen med datorerna och njöt av solen. Vid 2 bestämde vi oss för att göra oss i ordning för att träffa mina kompisar. Tyvärr är de inte alltid så bra på att hålla tiden som ni ser på inläggen nedan. Vi bestämde kl 16 men jag tror att de dök up vid 19. Och efter en virrig tur, till något som heter Q-Club så visade det sig att Copa Cobana heter även Q-Club ;-). Så vi hamnade på samma ställe på kvällen igen. Det gjorde iofs inte så mycket eftersom det är ett ganska mysigt ställe. Och som tur var var det andra servitörer. Det var mest komiskt 🙂

Dom hade riktigt god mat, tyvärr blev det inga bilder från kvällen, i alla fall inga som jag kan visa här. Jag åt kycklingenchilada och Adde åt en svampburgare. Mycket mycket gott var det. Det var mycket skratt och prat, samt vindruvsshiska (vattenpipa). Maha och Mai hade även sina barn med sig, så det var trevligt att se att de hade växt till sig lite. Även deras vän Wessam var där – lite kul att träffa henne också. Tyvärr tyckte vårat sällskap att det var extremt kallt på kvällen trots tända eldar och infravärmare så vi åkte hem till Maha och drack te. Strax innan midnatt blev vi hemstjussade av Mai.

Trots förseningarna och dubbla besöken på samma resturang blev det en väldigt trevligt. När vi väl var hemma blev det bara att hoppa i säng.

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: