Geocaching

Vill inte ha mer grått…

Nu är jag trött på det extremt trista gråa vädret och vill ha något annat. Jag blir så otroligt lätt deprimerad av detta väder och är just nu i en fram-och-tillbaka svacka och det är faktiskt väldigt jobbigt…

Och just idag känner jag att jag saknar våran fantastiska semester på Gotland i somras. Solen och värmen… Tack älskling, det var verkligen en fantastisk semester!

Bilden är tagen vid en fiskeby, med Anna, men jag kommer tyvärr inte ihåg vad den heter. Anna, det var den vi var vid när v hade varit på Krysmyntagården och vi gick och letade efter en cache, kommer du ihåg?

0 kommentarer

  • Anna

    Klart jag kommer ihåg det. Vi svängde ner till Själsö (som inte är någon ö) och hamnen där. Mitt drömställe, måste bo där nån gång. En vacker plats! Tänd ett ljust i mörkret, drick en stor kopp te och linda in dig i en mysig filt och be mannen skämma bort dig lite. Skickar lite sommarsol från Gotland. :o)Ta hand om dig. Kram

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: