Shopping,  Today

Saturday

Svärmor kom hem förra veckan och jag var och hämtade henne i Linköping på torsdagen. Trevligt att ha henne hemma igen, kanske inte för henne dock eftersom hon är hemma och jobbar =) My mother-in-law came home last week and I went to Linköping to pick her up on thrusday. It’s nice to have her home again, but maybe not for her since she is back here to work.

Hon hade med sig dessa jättesöta rosa post-it lappar till mig. She brought these lovely pink post-its for me.

————

På lördagen åkte Adde och jag in till Norrköping för att shoppa lite och Adde skulle passa på att klippa sig. Jag hann med att titta i Akademibokhandlen, och blev otroligt besviken på årets bokrea och sen Indiska, Mique och Anderssons bokhandel, när Adde klippte sig. När han var klar såg vi till att fika på Coffee House by George. Tyvärr glömde jag att fota men det blev en kaffe och en chokladboll till Adde och en Vanilla Steamer och en Lattebakelse till mig. Lattebakelsen var otroligt god, helt klart en ny FAVORIT! Last Saturday, Andy and I went to Norrköping for some shopping and so that Andy could get a haircut. While he got his haircut I went through quite a few stores =) When Andy was done we had a coffee at Coffee House by George. Unfortunetly I forgot to take pictures however I found a new favorite cake – a Lattecake =)
Sen blev det mer shopping och vi köpte bl.a en Dual Phone – en telefon med både dect och skype funktion. Och en sväng till Systemet för lite Saké till kvällens middag. Sen blev det lunch på Coop Forums resturang, Rödspätta med potatis och remuladsås. Väldigt gott! Sen blev det lite matshopping och vi köpte semlor, eftersom svärmor ännu inte ätit någon =) Sen åkte vi hem och vilade tills svärmor kom hem med middagen från Kikkobar. Then we looked though a bunch of other stores and we sure did do some shopping; among other things a new Dual Phone – a phone with both Skype and landline capabilities. And some Saké for dinner. And then we ate lunch at Coop Forums Resturant, Plaice with boiled potatoes and Remuladsauce (made with majo, creme fraiche, lemon, dill and pickled cucumber). It’s a real Swedish classic and it truely is really good! After lunch we did some grocery shopping and we bought Semlor (Cardemumbuns with marsipan and whip cream). And then we headed home for some relaxing time until my mother-in-law came home from Linköping with dinner from Kikkobar.

0 kommentarer

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: