weather

The First of the Season

I söndags var vi ute på rangen för årets första golfning. Vi åkte till våran hemmaklubb Söderköpings Golfklubb och stod och slog vid rangen samt puttade i några timmar. Det var ganska fint väder dock var det ganska blåsigt. Det var väldigt kul att vara ute igen… Last Sunday we were out on the range and hit some golfballs, the first of the season. We were at our home club, Söderköpings Golf Club. Nice weather although there was quite a bit of wind.

Våra golfbaggar – min är blå och Addes är ju självklart profsbaggen. Men för er som tycker att det är konstigt att jag inte har en rosa bagg, säger jag bara, jag har enbart rosa bollar och en rosa handske 😉 Our golf bags, mine is blue and Andy’s is the more proffesional one. And ofcourse I do have pink details when I golf, with only pink balls and a pink glove. 

Vackra vyer runt om banan. Västra Husby kyrka. Lovely views around the course and Västra Husby church. 

Det kommer bli ett roligt golfår om vädret håller i sig. Vi har tagit med oss baggarna upp till Stockholm för att spela i veckorna, men vi får väl se hur mycket vi egentligen kommer ut… Förhoppningsvis hinner vi med några kvällar i alla fall. I hope it’ll be a great golf year and that that the weather this summer will be good. We’ve brought the bags with us to Stockholm in hope to be able to play during the weeks.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Feel free to ”borrow” texts and pictures, please let me know and link back here.
Contact me at mail@karoleen.se .

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: